БСП – Варна готова за вътрешнопартийния референдум

DSC_2029

На заседание на актива градската организация на БСП – Варна обсъди провеждането на вътрешнопартийния референдум, който трябва да даде отговори преди кампанията за президентските избори. Лидерът на градската организация Борислав Гуцанов представи методиката за провеждане на допитването, което трябва да започне на 27 юни.

DSC_2033

„Взехме решение във всеки от районите да има по една стационарна урна, която ще бъде в партийните клубове. Ще осигурим за всеки от петте района и по една подвижна такава, за да могат хората, които имат проблем с придвижването, също да имат възможност да гласуват“, обясни Гуцанов. В следващите дни всеки от районните съвети ще трябва да избере комисия, която да обезпечи вота. На срещата беше подробно разяснено какви са въпросите и възможните отговори в бюлетината, с която ще се гласува.

DSC_2040

„Задача ни е, освен да участваме в гласуването, да направим възможно, за да стигне информацията за нашия референдум до повече хора извън БСП. Това допитване за пореден път доказва, че наистина БСП е най-демократичната партия“, коментира пред социалистите Гуцанов.

Фейсбуки:

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *