БСП – Варна ще се включи в кампанията на националния омбудсман „Великден за всеки“

БСП – Варна ще се включи в кампанията „Великден за всеки“, която започна по инициатива на омбудсмана Мая Манолова. Набраните средства от дарения на членове на организацията ще бъдат преведени, като се изпише, че са за разпределение в община Варна. Кампанията е насочена към пенсионерите, които няма да получат великденска добавка от държавата, защото пенсията им е по-голяма от 300 лева.

Решението за включване в инициативата беше взето единодушно на провелото се първо заседание на новия градски съвет на партията, уточни председателят Борислав Гуцанов. „Ще подкрепим кампанията, защото тя провокира добро и цели колкото се може повече хора да протегнат ръка и да помогнат. Доброто, а не омразата, каквото за съжаление често наблюдаваме напоследък, е това, което трябва да надделява в отношенията ни – и между нас самите, и в обществото като цяло“, коментира още лидерът на ГС на БСП.

На заседанието членовете на Градския съвет избраха заместник-председатели. Секретари ще бъдат Христо Боев, председател на район „Одесос“ и Цветан Янакиев. Изпълнителното бюро ще е от 13 души. Петима са новите членове в състава му.

Фейсбуки:

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *